کاربری با شناسه
در حال ویرایش مستند جاری می باشد
لطفا منتظر پاسخ باشید...
خانه
راهنما
ورود به سایت
کاربر بازدید کننده
EN
كتابخانه ديجيتال
پيمايش
طبقه بندي نوعي
جستجو
جستجوي ساده
جستجوي پيشرفته
جستجوي تمام متن
راهنما
راهنماي سيستم
پشتيباني
پشتيباني فني
نظرات و پيشنهادات
کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد
شناسنامه
پیمایش نتایج جستجو
92
عنوان:
غذا و افزودنیها و چاشنیها
نوع مدرک:
منابع--کتاب
پدیدآور:
محمود سالک
مشخصات ظاهري:
مصور (رنگی)
عنوان سری:
بهداشت غذا
اطلاعات نشر:
پیدایش
محل نشر:
تهران
سال نشر:
1379
گروه سني:
ج
فروست:
ببین بخوان بدان؛
عنوان روی جلد:
غذا و چاشنیها
موضوع:
مواد غذائی - افزودهها ◄ مواد غذائی - افزودهها - آزمایش
منبع:
عنوان اصلی:Additives in food
نمایش
|
به سبد خرید شما اضافه شد
مدرک مورد نظر به سبد خرید شما اضافه شد.
216.73.216.188
جدیدترین ها
خرچ خوروچ خيريچ
09/08/1404 04:58:58 ب.ظ
پنگوئني كه سردش بود
09/08/1404 04:26:09 ب.ظ
مهمان سرزده
09/08/1404 04:03:12 ب.ظ
پنير پرنده
09/08/1404 03:55:15 ب.ظ
نگارش در تعارض لويي - فردينان سلين
08/08/1404 01:24:14 ب.ظ
نمایشگر های مدرک
لطفا صبر کنید...
...
نظرات بینندگان
لطفا نظر خود را وارد نمایید
نام: :
ایمیل :