شرح خبر
 
تاریخ
1393/7/29
عنوان دوسالانه ادبیات کودک و مطالعات کودکی
متن
دبیر نخستین همایش دو سالانه ادبیات کودک و مطالعات کودکی (ادبیات، کودک دیروز، کودک امروز) از ارایه 40 مقاله، برگزاری دو میزگرد تخصصی در حوزه پدیدآورندگان، نمایشگاه عکسی با عنوان «کودک در گذر تاریخ» و چهار کارگاه آموزشی ویژه مربیان و معلمان در این همایش خبر داد.

حسین شیخ رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ادبی ایسنا، تصریح کرد: در این دوسالانه که با محوریت مخاطبان برگزار می‌شود، نزدیک به 40 سخنرانی از طریق قرائت مقالات انجام می‌شود. ما این مقالات را از میان نزدیک به 120 مقاله رسیده به این دبیرخانه به دفتر دبیرخانه انتخاب کرده‌ایم.

وی تأکید کرد: همچنین بناست در این همایش دو میزگرد با موضوعیت تصویرگری و پدیدآورندگان برگزار شود. در روز اول این همایش در میزگرد تصویرگران افرادی چون فرشید مثقالی، غریب‌پور، هدی حدادی و سحر ترهنده با موضوع تصویرگری برای نوجوانان و وضعیت تصویرگری کتاب‌های نوجوانان به بیان دیدگاه‌های خود می‌پردازند و در روز دوم در میزگردی در زمینه پدیدآورندگان با حضور افرادی همچون ملک‌یاری، آتوسا صالحی و شهرام اقبال‌زاده به عنوان نمایندگان پدیدآورندگان ادبیات کودک به بررسی آثار کودکان و نوجوانان با کودکان خواهند پرداخت.

دبیر نخستین دوسالانه ادبیات کودک و مطالعات کودکی افزود: این همایش با نمایشگاه عکسی همراه است که در آن 120 عکس مربوط به کودکان در دو دوره قاجار و پهلوی با موضوعیت «کودک در گذر زمان» برگزار می‌شود. ما تلاش کرده‌ایم با همکاری مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران برخی از عکس هایی را که در آرشیو این موسسه مطالعاتی بوده و کمتر در معرض دید عموم بوده، به نمایش درآوریم.

بنا به گفته شیخ رضایی، برپایی چهار کارگاه آموزشی ویژه مربیان و معلمان از دیگر بخش‌های این همایش دوروزه است. این کارگاه‌ها شامل کارگاه روش ترویج خواندن و نوشتن با کودکان، فانتزی و تبدیل داستان به اپلیکیشن‌ها می‌شود.

شیخ‌رضایی گفت: حضور خبرنگاران در همایش دو سالانه ادبیات کودک و مطالعات کودکی (ادبیات، کودک دیروز، کودک امروز) منوط به داشتن نامه‌ای از طرف خبرگزاری یا روزنامه مطبوع است.

این همایش از تاریخ 30 مهرماه به مدت دو روز در تالار کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد برگزار می‌شود و شامل چهار نشست تخصصی با موضوعات مطالعات کودکی و مخاطب شناسی1 و 2 ، مطالعات کودکی، مخاطب‌شناسی و نقد ادبی و تصویرگری است.













منبع خبر: خبرگزاری ایسنا
منبع