شرح خبر
 
تاریخ
1401/11/9
عنوان معرفی شش کتاب منتخب دیجیتال 9 بهمن 1401
متن

برای استفاده از کتاب‌های دیجیتال نیازی نیست به کتابخانه مراجعه کرده و کتاب را امانت حضوری بگیرید بلکه آنلاین می‌توانید به سرعت به آن دسترسی پیدا کرده و از طریق تلفن همراه یا کامپیوتر شخصی، آن را مطالعه کنید. در هر جایی هم که هستید، می‌توانید شروع به مطالعه کنید و از فرصت‌هایی که دارید، استفاده ببرید.

در این پست شش کتاب منتخب دیجیتال را به شما معرفی می‌کنیم: 


این است نیچه پدیدآور: گونته شولته (نیچه در میان فیلسوفان بزرگ شخصیتی استثنایی و متمایز از دیگران است. گفتارش با دیگران تفاوت دارد و در دل خوانندگان شور و شعف، پریشانی و یا حتی حس مخالفت برمی انگیزد. شعار و اساس کار او نیز که خود به آن اشاره می کند. ایزدی رقصان، یعنی همان دیونیزوس است که بیشتر ساتیر است و...)



اعجوبه قرن(شرح حال رومن گاری)  پدیدآور: دومینیک بونا (بونا که از نویسندگان به نام فرانسه است در کتاب حاضر به شرحی از زندگی رومن گاری، نویسنده، کارگردان، خلبان جنگ جهانی دوم و دیپلمات فرانسه که نام اصلی اش رومن کاتسف بود و به دلیل فعالیت های سیاسی اش کتاب های بسیاری را با نام مستعار امیل آژار به نگارش درآورد می پردازد. این اثر حاصل پژوهش و تحقیقاتی چهارساله پیرامون حقیقت وجودی رومن است کسی که دوبار جایزه ادبی گنکور را از آن خود کرد، آثاری درخشان و به یاد ماندنی از خود برجای گذاشت و در نهایت با شلیک یک گلوله خود را از پای درآورد زیرا به ادعای خودش دیگر کاری نداشت!)



کی می ترسد؟ پدیدآور: سو گریوز (گروه سنی 5 تا 9 سال) (اگر کسی بگوید: «من از هیچ چیز نمی ترسم»، یا دارد شوخی می‌کند یا معنی درست و کامل احساس «ترس» را نمی‌داند.  «ترس» یکی از مهم‌ترین احساساتی است که از لحظه تولد تا آخرین دم زندگی، با انسان همراه است. ترسیدن، به ما کمک می‌کند که در موقعیت‌های خطرناک،...)



استانبول و تمدن امپراتوری عثمانی پدیدآور: برنارد لوئیس (گروه سنی 12 تا 15 سال) (اين شهر در ابتدا با نام بيزانتيوم شناخته مي‌شد كه در سال 667 قبل ميلاد ساخته شد و در خلال جنگهاي يونانيان و ايرانيان اين شهر تحت حكمراني پادشاهان ايراني درآمد تا در سال ۱۹۶ ميلادي سپتيموس سوِروس امپراطور روم با حمله به بيزانتيوم آن را اشغال كرد و بسياري از روميان به اين شهر مهاجرت كردند.
تلاش امپراطور براي ناميدن اين شهر به نام فرزندش آگوستا آنتونينا موفق نبود و مردم تا زمان تغيير نام شهر به كُنستانتينوپُل (شهر كنستانتين) (قسطنطنيه)، نام رم جديد (Nova Roma) را براي آن بكار مي‌بردند. از سال ۱۹۳۰ پس از فتح آن توسط تركان رسماً استانبول ناميده شد كه از نام ايستيم پولي στην Πόλι كه در زبان يوناني به معني شهر يا مركز شهراست٬ برگرفته شده است.
در سال ۱۷۷۰ ميلادي سلطان مصطفي سوم با ضرب سكه‌هايي كه روي آن نام استانبول نقش بسته بود، به اين نام رسميت بخشيد و جايگزين قسطنطنيه شد. در دوره جمهوريت و از روز ۲۸ مارس سال ۱۹۳۰ اداره" پست تركيه از تمامي كشورهاي جهان خواست تا در مكاتبات خود از نام استانبول استفاده كنند)



استان کردستان پدیدآور: حسن زنده‌دل (کتاب مرجع) (هفدهمین جلد از مجموعه (راهنمای جامع ایرانگردی) (استان کردستان) با این مختصات معرفی شده است :جغرافیای طبیعی، تقسیمات سیاسی، جغرافیای تاریخی، شهرها، وضعیت اجتماعی و اقتصادی، جاذبه‌های طبیعی (دریاچه‌ها، رودخانه‌ها، چشمه‌ها، دشت‌ها، کوه‌ها، غارها، جنگل‌ها ، جاذبه‌های تاریخی و باستانی، بناها و اماکن مذهبی و ویژگی‌های فرهنگی و هنری و آداب و رسوم و صنایع دستی استان به انضمام نام و نشانی اماکن دیدنی، شماره تلفن‌های ضروری این استان، نقشه رنگی، و جدول فاصله‌ها .کتاب با تصویرهای رنگی و خلاصه مطالب به عربی و انگلیسی همراه است.)



فارسنامه ناصری  پدیدآور: حسن بن حسن فسائي (چاپ سنگی) (اثر در معرفي استان فارس و مشتمل بر ۱. اح‍وال پ‍ادش‍اه‍ان و ف‍رم‍ان‍رواي‍ان و اع‍ي‍ان م‍م‍ل‍ك‍ت ف‍ارس‌ از ‌ص‍در اس‍لام تا س‍ال‌۱۳۱۱ق. ۲. ب‍ي‍ان ص‍ف‍ح‍ه ف‍ارس از ش‍ه‍ر ش‍ي‍راز، اع‍ي‍ان‌، ب‍ق‍اع‌، ب‍س‍ت‍ات‍ي‍ن‌، ب‍ل‍وك‍ات‌، اي‍لات‌، ك‍وه‍ه‍ا، چ‍ش‍م‍ه‌ه‍ا و رودخ‍ان‍ه‌ه‍اي مملكت فارس است. فهرست بلوكات، نواحي و دهات مملكت فارس (ص. ۱ – ۳۳)  است.)


منبع